Op Maat Gemaakte Keukenkastjes

/Op Maat Gemaakte Keukenkastjes
Op Maat Gemaakte Keukenkastjes 2017-05-22T09:12:42+00:00

Op Maat Gemaakte Keukenkastjes

Heb Je Liever Plek Voor Alles?

Zet dan alles op zijn plaats! Geef aan jouw keukenkastontwerper en -maker aan welke unieke (en niet zo unieke) opbergproblemen jij hebt. Is er bijvoorbeeld een slimme manier om je kruiden te bewaren? Waarom gebruik je die ruimte in de hoek niet voor een lange, dunne kast waar snijplanken en bakplaten in kunnen worden opgeslagen? Of misschien wil je een lade waar je veilig potten, pannen en deksels in wilt opbergen.

Als Het Tijd Is Om Jouw Keuken Te Verbouwen, Ontwerp Het Dan Goed!

Het verbouwen van de keuken is een ideaal tijdstip om na te denken over hoe jij jouw keuken wilt gebruiken en niet alleen hoe je wilt dat deze eruit ziet. Als functie en vorm belangrijk zijn voor jou, begin dan met het ontwerp. Als je samenwerkt met een professioneel bedrijf krijg je een groot aantal vragen die het ontwerp van jouw keukenkasten kunnen beïnvloeden.

Waarom zou je een kast op maat laten maken?

Je hebt kasten en je hebt kasten. Natuurlijk, een kast van de Ikea kan best mooi zijn. En misschien nog best praktisch ook. Handig ook, je zet hem zelf eenvoudig in elkaar (kan soms nog best tegenvallen trouwens). Maar toch zit er een groot verschil tussen die kast van de Ikea en een echte kast op maat. Dit zijn de voordelen van het op maat laten maken van jouw kast of ander meubelstuk.

Stijl

Waarschijnlijk heeft je interieur een bepaalde stijl. Landelijk, klassiek of modern. En iets als een kast die niet aansluit bij de stijl van je huis, dat wil je gewoon niet. Helaas valt het niet altijd mee om een betaalbare kast te vinden die wel bij de stijl van je interieur past. Met een kast op maat is dat nooit een probleem. Je kunt immers zelf aangeven welke stijl je wilt en zo wordt het.

Maten

Een wandkast is best leuk. Als er echter een paar centimeter tussen de kast en de muur zit is dat wel heel jammer. Kies je een kast op maat dan heb je dat probleem in ieder geval niet. De kastenbouwer zorgt immers dat je kast op maat perfect in je kamer past.

Materialen

Als je een kast koopt gebeurt het nog wel eens dat je er later achter komt dat de kwaliteit toch niet helemaal is wat je ervan verwachtte. Zo zijn er veel te goedkope materialen gebruikt die na een tijdje uit gaan zetten of lelijk worden. Je voorkomt het door een kast op maat te kiezen. Dan kun je zelf aangeven welke materialen je wilt.

Advies op maat